"1000 Комп'ютерів Добра"

Соціальний проєкт

Вітаємо Вас на сторінці соціального проєкту "1000 Комп'ютерів Добра"

Проєкт започатковано в грудні 2020 року, командою людей доброї волі - Командою Добра.

Цілі проєкту: 1000 комп'ютерів / ноутбуків. Створити умови для онлайн освіти вчителям та дітям шкільного віку із багатодітних та малозабезпечених сімей Донецької області

Зібрано і відправлено адресатам, станом на серпень 2022року: 365 комп'ютерів / ноутбуків

Географія проєкту: Донецька область, Україна

Строк реалізації проєкта: 1 рік

Бюджет проєкту: 3 000 000 грн

1000 Комп'ютерів Добра - це соціальний проєкт, метою якого є забезпечення б/у ноутбуками та комп'ютерами вчителів та дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей, що живуть в селах та маленьких містечках Донецької області, для розвитку, віддаленого навчання та відкриття нових можливостей та знань з усього світу.

ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО?

В умовах карантину і не тільки багато говорять про віддалене навчанні, але тільки не враховують, що далеко не всі діти і вчителі в Україні мають комп'ютери, ноутбуки, планшети в особистому внеклассном користуванні, особливо з сіл та маленьких міст. Це ж, на жаль, стосується і їх сімей. Вам напевно складно уявити, як це - жити і вчитися без комп'ютера в XXI столітті ?!

Тому, з'ясувавши ситуацію на місці, ми вирішили стартувати пілотний проект з дітей і вчителів Сходу (конкретніше - з сіл та міст Донецької області), відкривши їм доступ до віддаленого навчання і до знань з усього світу, які однозначно розширять їх можливості і якість життя. Надалі мріємо і плануємо реалізувати цю ініціативу і в інших областях України.

В рамках цього проекту ми радимося з управлінням освіти Донецької області, яке володіє необхідними даними і ділиться з нами списками малозабезпечених сімей, у яких є така потреба.

ОТЖЕ, ми анонсуємо збір комп'ютерів / ноутбуків / планшетів (нових і б / у), а також збір грошей на закупівлю якісних б / у комп'ютерів. Також частина грошей піде на діагностику цих комп'ютерів і встановлення необхідних програм для роботи і навчання, а також, на оплату / проведення інтернету (там де це потрібно).

ЯК МОЖНА ЗРОБИТИ СВІЙ ВНЕСОК?

* Ноутбуками / комп'ютерами / планшетами (передавши їх безпосередньо конкретним дітям і вчителям, ми лише перевіримо їх справність)

* Грошима (не обов'язково їх перераховувати нам, достатньо повідомити про готовність виділити доступну вам суму. В середньому якісні б / у ноутбуки з гарантією можна купити за 3000-5000 грн).

* Контактами постачальників техніки, які готові приєднається до проекту.

* Міні-грантами або фінансуванням від благодійних фондів та компаній на даний проект (і наступні подібні проекти в інших регіонах)

* Рекомендаціями корисних контактів і людей, які можуть бути корисні

На сьогоднішній день вже зібрано/куплено, перевірено і відправлено 140 комп'ютерів і ноутбуків для вчителів і дітей Донецької області.

Хочемо зазначити, що ми даруємо не просто гаджети, ми даруємо майбутнє цим людям і нашій країні! Долучайтесь!

Реквізити для участі в проєкті:

Найменування отримувача: ГО ОСВІТА БЕЗ КОРДОНІВ

Код отримувача: 44365570

Рахунок IBAN: UA733052990000026002026818255

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Призначення платежу: Благодійна пожертва

або

автоматична оплата через додаток Liqpay

*Сума благодійного внеску залежить від Вашого власного бажання

У разі нереалізації проекту чи при наявності залишків, платник дає згоду на це та що сума пожертвування не підлягає поверненню, а переходить до наступного проекту.